HaberlerİranOrtadoğu

Bahreyn konusunda ilkel davranışlar olumsuz etki bırakır

Zahidan milletvekilinin sözlerini yanıtlayan İslami Şura Meclis Başkanı Ali Laricani, Bahreyn’in kolay bir lokma olmadığını ve şu anki şartlarda ilkel davranışların olumsuz etki bırakacağını belirtti.

İslami Şura Meclisi’nin dünkü açık oturumunda Hüseyinali Şehriyar yaptığı açıklamada “Pehlevi rejiminin ihaneti ile Bahreyn İran’dan ayrıldı ancak Bahreyn’de gelişmeler yaşanması gerekiyorsa bu, Suudi Arabistan’ın değil İran İslam Cumhuriyetinin hakkıdır. Bu komplolara karşı gelinmeli eğer bir bölgenin verilmesi söz konusu oluyorsa Suudilere değil İran’a verilmeli” dedi.

Bu sözlerden sonra Laricani, Bahreyn’in kolay yutulacak bir lokma olmadığını ve şu anki şartlarda ilkel davranışların olumsuz etki bırakacağını belirtti.

Başa dön tuşu
Bugün 20 Haziran 2026 (33) içerik yüklenmiştir.