AsyaHaberler

Bahreyn rejimi İslam dinine karşı savaş açmıştır

Bahreynli bir siyasi aktif, ülkesinde kuran yakma ve cami tahrip etme girişimlerinin Bahreyn Kralı Hamed Bin İsa’nın kararı üzerine gerçekleştirildiğini vurgulayarak “Bu durumda iktidardaki rejim kafir sayılır” dedi.

Bahreynli siyasi aktif Cafer Alevi Al Alam TV haber kanalı muhabiriyle konuşurken, ülkesinde cami tahribi ve Kuran-ı Kerim yakma girişimlerinin Kral Hamed Bin İsa Al-i Halife’nin direktifleri üzerine gerçekleştirildiğine dikkat çekerek “Bu rejimin cami yıkma ve Kuran yakma girişimleri İslam dinine karşı savaş açması demektir” dedi.

Cafer Alevi ayrıca “Bu Müslüman ülkede camiler tahrip edilirken eğlence yerleri, diskolar ve içki satış yerleri gibi fesat mekanları serbestçe faaliyetlerini sürdürmekteler” şeklinde konuştu.

Bahreynli bu siyasi aktif daha sonra, kimi ülke ve uluslararası organların Bahreyn ve bölgedeki diğer ülkelere yönelik çifte standart siyaseti uygulamalarını eleştirerek “Onların bu yaklaşımı en çirkin politik nifak türlerinden biri sayılır” dedi.

Bahreynli siyasi aktif Alevi ayrıca, ülkesinin çilekeş halkını zulüm ve adaletsizliğe karşı davasındada savunan ülke ve organlara yönelik takdir ve teşekkürlerini belirterek “Bu arada ABD, Al-i Halife rejiminin halkına karşı işlediği cinayetlerinde suç ortağı olmuştur. Çünkü savunmasız Bahreyn halkına karşı kullanılan kurşunlar, tanklar ve Apaçi helikopterlerin hepsi Amerikan yapımı ve bunlar Washington’un kararı üzerine Bahreyn halkı aleyhine kullanılıyor” ifadesini kullandı.

Başa dön tuşu
Bugün 16 Haziran 2026 (48) içerik yüklenmiştir.