BahreynHaberlerOrtadoğu

Bahreyn’in Siyonist Güdümlü Polisleri Şimdi de Bebekleri Öldürüyor.

Bahreyn güvenlik güçleri ve işbirlikçilerinin el Bilad bölgesinde muhaliflere ait bir eve yaptıkları saldırıda, eve zehirli gaz atarak, evde bulunan kundaktaki bir bebeğin ölümüne yol açtılar.

El Alem kanalının bildirdiğine göre, Bahreyn el Vefak cemiyeti tarafından yapılan açıklamada, Bahreyn’de dikta rejim işbirlikçilerinin muhaliflerin evlerine yaptıkları saldırıların sürdüğü hatırlatılarak, Bahreyn halkında, akşam saatlerinde işbirlikçiler tarafından kundandaki çocuğun öldürülmesine itiraz için gösterilere katılması çağrısı yaptı.

Şimdiye kadar, Bahreyn güvenlik güçleri ve işbirlikçileri tarafından yapılan saldırılarda, onlarca kız ve erkek çocuk hayatını yitirdi.

Bahreyn güvenlik güçleri Çarşamba günü Beni Cemre köyünde halkın yaptığı gösteriye müdahale etmiş ve bu olayda bir grup sivil yaralanmıştı.

Bahreyn el Vefak cemiyet de yaptığı açıklamasında, yaralılardan birinin durumun ağır olduğunu ve Beni Cemre köyünün güvenlik güçlerinin kuşatması altında olduğunu bildirdi.

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (13) içerik yüklenmiştir.