
İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Sözcüsü General Ramazan Şerif, BBC’nin Muhafızlar Ordusu Komutanı ile Cumhurbaşkanı arasında anlaşmazlık olduğu haberini yalanladı.
BBC’nin asılsız haberini yalanlayan General Ramazan Şerif, bu tür haberlerin 30 Aralık hamasetini gölgelemek ve yine kaçırılan İranlı eski bakan yardımcısı Asgeri’nin işkence olayını ört bas etmek için gündeme getirildiğini belirtti.
General Şerif, BBC’nin bu tür haberleri yayınlamakta derin mazisi olduğunu, nitekim geçen yıl fitnecilerin Aşura olayında çıkardığı kargaşayı, “Tahran yönetimi düştü”, şeklinde duyurduğunu hatırlattı.
İranlı komutan, Amerika, İngiltere ve korsan İsrail medyasının şimdiye kadar hep komutanlarla hükümet arasında sıkı işbirliği olduğunu söylediğini, ama şimdi kendi çıkarları uğruna ordu komutanı ile cumhurbaşkanının sürtüştüğü gibi komik bir iddiayı ortaya attığını kaydetti.
