HaberlerOrtadoğuSuriye

Beşşar Esad’ın Oğlu Kendi Facebook Hesabından Amerikaya Meydan Okuyarak, “Sizleri Sabırsızlıkla Bekliyoruz”. Dedi

Beşar Esad’ın 11 yaşındaki oğlu Hafız, adına açılan Facebook hesabına,”Amerikalıların saldırmasını çoook istiyorum, böylece nasıl bitireceklerini bilmedikleri bir şeye başlayarak büyük bir hata yapacaklar” diye yazdı.

New York Times gazetesine göre paylaşıma gelen yorumlardan birçoğunun Suriye rejiminin önde gelen üyelerinin çocuk ve torunlarına ait olması, hesabın gerçek olma ihtimalini güçlendiriyor. Facebook paylaşımında şöyle deniliyor:

FACEBOOK’TA MEYDAN OKUDU

“Bizimkinden daha iyi uçaklara, gemilere, tanklara sahip olabilirler. Fakat hiçbir ülke Suriye’deki gibi askerlere sahip değil… Bazı insanların, ABD’nin bizden daha güçlü olduğuna dair yorumlar yapabileceğini tahmin ediyorum. Buna ilk cevabım ‘Bizim neye sahip olduğumuzu bilmiyorsunuz’ olur. İkincisi ise, belki daha güçlü olabilirler, fakat orduyu asla yok edemeyecekler. Savaşmak ve meydan okumak için doğduk, Bizler sizlerle savaşmak için sizleri sabırsızlıkla bekliyoruz. Sizleri ülkemizden çıkarana kadar sizlerle her yerde savaşacağız… Ne kadar zaman alırsa alsın zafer bizim olacak.”

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (13) içerik yüklenmiştir.