CIA başkanı: İsrail İran’a saldıracak güçte değildir

Amerikan merkezi haber alma teşkilatı CIA başkanı Petraus, siyonist İsrail’in İran’a saldıracak güçte olmadığını itiraf etti.
Petraus yaptığı açıklamada, “İsrail, İran’a saldırmayacak” dedi.
Petraus, ABD başkanı Obama’nın da, siyonist İsrail’den İran’a askeri saldırıda bulunmamasını istediğini belirterek, Obama’nın bu konuda ırkçı İsrail başbakanı Netenyahu’yu ikna ettiğini dile getirdi.
Terör rejimi İsrail, İran’ın nükleer enerji faaliyetlerini durdurmak için İran’a yönelik askeri saldırı tehdidinde bulunurken terör rejimi İsrail ise bölgede nükleer askeri varlığa sahip olan ve nükleer tesislerini denetime açmayan tek rejim olarak kabul ediliyor.
Siyonist İsrail’in elinde en az 400 kadar nükleer başlıklı füzenin bulunduğu tahmin ediliyor.
Terör rejimi İsrail, Fransa ve Amerika’nın yardımları sayesinde 1958’de nükleer askeri çalışmaları başlatmış ve ilk olarak da 1986’da nükleer silaha sahibi olduğu ortaya çıkmıştı.
