FilistinHaberlerOrtadoğu

Direniş Grupları: Esirlere bir zarar gelirse oturup olanları seyretmeyeceğiz

Filistinli direniş grupları koalisyonu, Siyonist işgal rejimini üç haftadır açlık grevi eyleminde olan Filistinli esirlere herhangi bir saldırı yapılmaması ve zarar gelmemesi konusunda uyardı.

Halk Direnişi Hareketi’nin Gazze kentindeki karargahında gerçekleştirilen periyodik toplantının ardından yapılan açıklamada, direniş gruplarının Filistinli esirlerin cezaevlerinde saldırıya uğraması halinde eli-kolu bağlı oturmayacağı ve esirlere herhangi bir zarar gelmesi durumunda esirleri korumak üzere uygun görülen misillemenin yapılacağı ifade edildi.

Gazze’de periyodik toplantılarını gerçekleştiren direniş grupları koalisyonu, Siyonist işgal zindanlarında meşru haklarını elde etmek üzere açlık grevine başlayan esirlere destek faaliyetlerinin esirlerin talepleri yerine getirilinceye ve esirler özgürlüğüne kavuşuncaya kadar artarak devam edeceğini belirtti.

Filistinli direniş grupları koalisyonu, dün (5 Mayıs Cumartesi) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgal zindanlarındaki Filistinli esirlere ve Filistin halkının tüm kesimlerine destek için bu ay içinde bir dizi faaliyet düzenleyeceğini açıkladı.

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (10) içerik yüklenmiştir.