HaberlerLübnanOrtadoğu

El-Enba Gazetesi, Vahhabi Şeyhi Ahmet El-Esir’in Lübnan Ordusuyla Girdiği Çatışmada Öldürüldüğünü İddia Etti

Lübnanlı kaynaklardan naklen bu haberi yayınlayan El-Enba gazetesi, teröristbaşı Ahmet El-Esir’in Fadl Şakir ve bazı taraftarları ile birlikte Seyda kentinde çıkan çatışmalarda helak olduğunu yazdı.

Gazete, Arabistan’ın desteklediği ve beslediği Vahhabi tereröstbaşı El-Esir’in çatışmalarda ağır bir şekilde yandığını ve bu yüzden kimlik tespitinin uzun sürdüğünü kaydetti.

Vahhabi Şeyh Ahmet El-Esir, Suriye krizinin başlaması ile birlikte Seyda kentinde ortaya çıkarak dini ve etnik fitne çıkarmaya ve Lübnan’ı iç savaşa sürükleyerek bölgedeki irticai Arap rejimlerine ve Batı’ya hizmet etmeye çalışmıştı.

Başa dön tuşu
Bugün 01 Ekim 2023 (29) içerik yüklenmiştir.