FilistinHaberlerOrtadoğu

Filistin meselesi, bölgedeki en önemli meseledir

Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik muhasarasının, özellikle Filistin ulaşımını 137 milyon dolarlık bir zarar verdiği bildirildi.

Filistinde seçim hükümeti ulaştırma bakanlığından yapılan açıklamada, siyonist rejimin 2006’da başladığı ve hala devam eden kuşatmada sadece ulaşım sektörüne verdiği zararın 137 milyon dolar olduğu belirtildi.

Filistinin kurtuluşu için halk cephesi yöneticilerinden Enver Reca Arap liderler zirvesinde Filistin konusunun gündeme alınmamasını şiddetle eleştirdi.

El alem televizyonuna açıklama yapan Enver Reca Arap liderlerinin Filistin meselesini gündeme getirmemiş olmaları üzüntü verici bir durumdur.

Filistin meselesi, bölgenin ekonomik kalkınması, güvenlik ve huzurun istikrarının temel noktasıdır. Oysa bu konuya dikkat edilmemiştir dedi.

Lübnan’daki Filistinin kurtuluş teşkilatının üst düzey liderlerinden Munir el Mekdah Ayn-ul havle Filistin mülteci kampındaki patlamalar konusunda uyardı ve gece ve gündüz kampta muhtelif patlamalar meydana geliyor. Bu Filistinli grublar arasında ihtilaf ve fitne çıkamaya ve bölgede krizi tırmandırmaya yönelik bir harekettir dedi.

Munir el Mekdah, bu tür huzursuzlukların, siyonist rejimin çıkarlarına hizmet ettiğini dile getirdi.

Başa dön tuşu
Bugün 18 Haziran 2026 (37) içerik yüklenmiştir.