
Filistin’de faaliyet gösteren İslamî Cihad Hareketi liderlerinden Şeyh Ahmed El-Mudellel, Filistin halkının Siyonist işgale karşı tek yumruk halinde karşı koymaya ve boğazını sıkmaya devam edeceğini söyledi.
Siyonist rejimle Hamas arasında varılan esir takasından sonra özgürlüğüne kavuşanlar için Hamas’ın dün (28 Ekim Cuma) Gazze’de düzenlediği etkinliğe katılan El-Mudellel “Bazılarının nifak tohumları ekme girişimine rağmen Filistin halkı hâlâ tek yumruktur. Düşünce ve yönelişleri ne olursa olsun bir olmaya da devam edecektir. Filistin halkı mukaddes görevi olan topraklarını özgürleştirme görevi için omuz omuza vermiş durumda” dedi.
Filistin halkının direnişten başka seçenek tanımadığını ve direniş olmadan zaferin de olamayacağını belirten El-Mudellel, Filistin halkının amacına ulaşıncaya kadar direnişe devam edeceğini ifade etti.
El-Mudellel, Filistin halkının ortaya koyduğu irade ve azmin Kudüs’ü ve esirleri özgürleştireceğini söyledi.
