HaberlerDünyaFilistinİşgalci İsrail RejimiOrtadoğu

Gazze’de 117 günde 26 bin 900 kişi şehit oldu

Filistin Sağlık Bakanlığı, Siyonist rejimin Gazze Şeridi’nde 117. gününde devam eden saldırısında şehit olanların sayısının 26 bin 900’e ve yaralı sayısının ise 65 bin 949’a yükseldiğini belirtti.

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail işgalinin Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 16 katliam gerçekleştirdiğini, bunun sonucunda 150 şehit ve 313 yaralının olduğunu ilan etti.

Bakanlık bugün yaptığı açıklamada, Siyonist rejimin Gazze Şeridi’nde 117. gününde devam eden saldırısında şehit olanların sayısının 26 bin 900’e ve yaralı sayısının ise 65 bin 949’a yükseldiğini belirtti.

Bakanlık ayrıca işgalcilerin ambulans ve sivil savunma ekiplerinin onlara ulaşmasını engellediği için çok sayıda kurbanın enkaz altında kaldığını bildirdi.

Başa dön tuşu
Bugün 07 Haziran 2026 (30) içerik yüklenmiştir.