Askeri uzman emekli General Yusuf Şerkavi, direniş güçlerinin Batı Yaka ve Gazze Şeridi’nde keskin nişancılarla yaptığı operasyonların işgalciyle sürdürdüğü çatışmada stratejik bir eylem olduğunu söyledi.
Şerkavi, Gazze’deki direnişin görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini, işgalcinin Gazze’ye yönelik savurduğu tehditleri boşa çıkarmak için çaba harcadığını ifade etti.
İşgal rejiminin artık direnişi zayıf düşürmeye gücü yetmediğini belirten askeri uzman, direnişin şu anda başta füzeler olmak üzere güçlü bir silaha sahip olduğunu ve bu silahın Siyonist toplum ve işgal rejimi iç cephesi için büyük bir tehdit oluşturduğunu söyledi.
Şerkavi yaptığı açıklamanın devamında, direnişin elinde bulunan hedef bankasına yönelik saldırılarda bulunması halinde düşmana acı dersler vereceğine inandığını ve bu durumda işgalcinin savurduğu bütün tehditlerin boşa çıkacağını kaydetti.