FilistinHaberlerOrtadoğu

Gazze’ye yapılan saldırıların sonuçlarından işgal yönetimi sorumludur

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist işgal ordusunun son iki günde Gazze’ye karşı saldırılarını yoğunlaştırıp on iki direniş mücahidini şehit etmesinin sonuçlarından Siyonist rejimin sorumlu olacağını belirterek, Filistin halkını koruma hakkına sahip olduklarını ifade etti.

Hamas son saldırıların ardından yayınladığı basın açıklamasında şunları belirtti: “Gazze’ye yapılan saldırıların sonuçlarından işgal rejimini sorumlu tutuyoruz. Siyonist işgal rejimi bu saldırı ve katliamlarla Filistin halkının esir takasıyla yaşadığı sevinci hüzne çevirmek ve kendi içinde yaşadığı siyasi ve sosyal krizlerini örtbas etmek istiyor.”

Siyonist rejimin saldırı ve cinayetlerinin direnişin azmini kıramayacağını tersine daha da güçlendireceğini ve ilkelerine bağlılığını artıracağını belirten Hamas, işgal rejimini saldırılara devam etme konusunda da uyardıklarını kaydetti.

Başa dön tuşu
Bugün 06 Ekim 2026 (63) içerik yüklenmiştir.