HaberlerDünyaIrakİranOrtadoğu

General İsmail Kaani şehit Direniş Komutanların mezarını ziyaret etti

İslam Devrimi Muhafızları ordusu Kudüs Gücü Komutanı, Irak Halk Seferberliği Başkan Yardımcısı şehit Ebu Mehdi El Mühendis’in Necef’teki Vadi El Selam mezarlığında bulunan kabrini ziyaret etti.

İslam Devrim Muhafızları  ordusu Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, Hüseyni Erbain merasiminin ardından şehit Ebu Mehdi el-Mühendis ve silah arkadaşı şehit Süleymani’nin Vadi el-Selam’daki mezarını ziyaret etti.

General Kaani, daha önce Kerbela yolundaki “El Aksa Nidası” mukebini ziyaret ederek, burada hazır bulunan alim heyetiyle görüştü.

Bu ziyarette General Kaani, direniş ekseninin birliği ve Filistinlilerin azmi sayesinde Kudüs’ün yakında özgürleşeceğini ve işgalci rejimin yıkılacağını belirtti.

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (13) içerik yüklenmiştir.