FilistinHaberlerOrtadoğu

Halid Kaddumi: Direniş’in hedefi Filistin topraklarını özgürlüğüne kavuşturmaktır

Filistin İslami Direniş Hareketi’nin Tahran’daki üst düzey yetkilisi Halid Kaddumi, direnişin hedefinin Filistin topraklarını özgürlüğüne kavuşturmak olduğunu söyledi.

Kaddumi, HAMAS’ın yeni füze ve insansız hava aracını tanıtmaktan hedefinin de, direniş güçlerinin her zaman siyonist İsrail’e karşı mücadeleye hazır olduğunu göstermek ve direnişin yeni silahlarla siyonist İsrail’i gafil avlayacak gücünü göstermek olduğunu söyledi.

Geçen Pazar günü Gazze’de havanın yağmurlu olmasına rağmen Hamas’ın kuruluşunun 27. yıldönümü münasebetiyle planlanan gösteri ve etkinliklerde Hamas’ın askerî kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları, siyonist işgale karşı direnişini kararlılıkla sürdüreceğini ortaya koyan hazırlıklarını ve çalışmalarını sergileyen bir askerî gösteri gerçekleştirmişti ve gösteri esnasında İzzettin Kassam Tugayları’nın işgal rejimine karşı geliştirdiği muhtelif silahların, roketlerin ve askeri teçhizatın da sunumu yapılmıştı.

Başa dön tuşu
Bugün 06 Ekim 2026 (63) içerik yüklenmiştir.