
Filistin İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın Siyasi Birim üyesi İzzet Er-Reşak, Hamas Siyasi Birim Başkanı Halid Meşal’in bugün (07 Aralık Cuma) Gazze’ye yaptığı ziyaretin tarihi nitelikte olduğunu belirterek, bu ziyaretle Meşal’in her şerefli Filistinlinin arzusunu gerçekleştirdiğini söyledi.
Hamas Siyasi Birim Başkanı Meşal ve yardımcısı Dr. Musa Ebu Merzuk ile birlikte ilk defa Gazze’yi ziyaret eden Er-Reşak, Hamas’ın 25. kuruluş yıldönümü etkinliklerine katılmak için geldikleri Gazze’de birkaç gün kalacaklarını kaydetti.
Hamas liderlerinden Er-Reşak ziyaretle ilgili ayrıca şunları paylaştı: “Vatanımızın önemli bir parçası olan Gazze’ye yaptığımız bu önemli ziyaret nedeniyle iftihar ediyor ve onur duyuyoruz. Bugün Gazze, yarın inşallah Kudüs işgalcinin kir ve pisliğinden temizlenecektir”.
