HaberlerİranLübnanOrtadoğu

Hariri mahkemesinin yargıcı Münafıklar örgütüyle dost çıktı

Lübnan eski başbakanı Refik Hariri suikastıyla ilgili mahkemenin başkanı, İran’da masum insanları katleden Münafıklar örgütüyle dost çıktı.

Lübnan’ın içişlerine müdahele için siyonist İsrail tarafından katledilen eski devlet başkanı Hariri’nin suikastini incelemekle yükümlü olan ve bu suikasti Hizbullah’ın üzerine yıkmak için ABD’den 30 milyon dolar rüşvet aldığı da geçtiğimiz günlerde basına yansıyan ilgili mahkemenin başkanı,İran’da terör eylemleriyle tanınan münafıklar örgütüyle dost çıktı.

Halkın Münafıkları olarak ünlenen Halkın Mücahitleri adlı siyonist menşeli örgütün üst düzey yöneticilerinden Meryem Recevi’yle samimi pozları çekilen Refik Hariri suikasti mahkemesinin başkanı Antonio Cassese, 2008 yılında bu elikanlı örgütü AB terör örgütleri listesinden çıkarmaya çalışan hukuk danışmanlarına da başkanlık ediyordu.

ABD ve siyonist İsrail’e uşaklık eden bu iki ismin bütün foyalarını meydana çıkaran bu önemli belgesel fotoğrafın, Hariri mahkemesinin seyrini de değiştirmesi bekleniyor.

Başa dön tuşu
Bugün 12 Ağustos 2026 (39) içerik yüklenmiştir.