AvrupaHaberler

İngiltere uyuşturucu ve kadın ticaretinde zirveye oynuyor

İngiltere’nin uyuşturucu madde kaçakçılığı ve kadın ticaretinde elde ettiği gelir, istatistiklerde Fransa’yı geride bıraktı.

Fars haber ajansına göre, İngiltere uyuşturucu madde ve kadın ticaretinde dünya ekonomisinde 5. sırada yerini aldı.

İngiltere basınına göre, İngiltere 2014 yılında kadın ticareti ve uyuşturucu madde kaçakçılığından milyonlarca paund gelir elde etti.

Bu arada haberlerde, İngiltere ekonomisinin tahmin edilenden daha da ağır bir ekonomiye sahip olduğu ve bu durumun da İngiltere’nin kadın ve uyuşturucu kaçakçılığında etkili olduğu bildiriliyor.

Son zamanlarda Avrupa Birliği, kadın ticareti ve uyuşturucu madde kaçakçılığındaki gelirlerin sorgulanması gerektiğine dair karar alırken sözkonusu kararın alınmasına Fransa tepki göstermişti.

Başa dön tuşu
Bugün 24 Eylül 2026 (33) içerik yüklenmiştir.