HaberlerİranOrtadoğu

İran istihbaratının 2011 yılı başarıları göz alıcı bir düzeydedir

İran istihbarat bakanı Haydar Muslihi, İran İslam cumhuriyeti istihbarat birimlerinin 2011 yılındaki, birlik, koordinasyon ve başarılarının göz alıcı bir düzeyde olduğunu ve bu başarıların da, İran halkı için güvenlik alanlarında memnuniyet verici bir hediye olduğunu söyledi.

İran istihbarat bakanı Haydar Muslihi yaptığı açıklamasında, İslami şura meclisi 9. dönem seçimlerinde, seçim güvenliğinin sağlanmasında, istihbarat birimlerinin önemli bir başarısı olduğunu dile getirdi.

Son bir yılda, İslam cumhuriyeti düşmanları ve emperyalist güçlerin casusluk teşkilatlarının ağır darbeler aldığını belirten İstihbarat bakanı Haydar Muslihi, düşmanlarda, İran istihbarat birimleri arasındaki koordinasyon ve dayanışmanın güçlü olduğunun farkındadır” dedi.

Başa dön tuşu
Bugün 29 Eylül 2026 (50) içerik yüklenmiştir.