
İran Meclisi Babolser Milletvekili “İran karşıtı yaptırımlarda en fazla batlı ülkelerin kendileri zarar görüyorlar” dedi.
İslami Şura Meclisi Babolser ve Firidunkenar Milletvekili Mikdad Necefnejad dün kendi seçim bölgesinin sorunlarının incelenmesiyle ilgili düzenlenen bir toplantıda yaptığı konuşmada “Mevcut şartlarda ülkenin en fazla ihtiyaç duyduğu şey, halk arasındaki birlik ve bütünlüğün korunmasıdır” dedi.
Necefnejad ayrıca “Güvenlik ve birlik sayesinde kalkınma ve ilerleme sağlanıyor. Buna göre yöneticilerin, halka daha iyi hizmetler sunma gayesiyle yol haritasını belirleyip sorunların giderilmesi için daha iyi programları yürütmeleri bekleniyor” şeklinde konuştu.
Meclis Bütçe ve Planlama Komisyonu üyesi Necefnejad konuşmasının devamında, batılı ülkelerin İran karşıtı yaptırımlarına değinerek “Aslında bu yaptırımlarda en fazla zarar gören taraf batının kendisidir” diye vurguladı.
