AvrupaHaberlerİranOrtadoğu

İran Meclisi, Avrupa Parlamentosu kararına karşı bildiri yayınlayacak

İran Deştistan Milletvekili “Meclis Temsilcileri bu Pazar günü toplantısında, Avrupa Parlamentosunun kararına tepki olarak bir bildiri yayınlıyacak” dedi.

İslami Şura Meclisi Deştistan Milletvekili ve Meclis Ruhaniler Fraksiyonu üyesi Seyyid Mehdi Musevinejad, Avrupa Parlamentosunun İran aleyhine aldığı son kararına değinerek “Meclis Temsilcileri bu Pazar günkü toplantısında Avrupa Parlamentosunun böyle bir kararına tepki olarak bir bildiri yayınlayıp kendi tavırlarını ilan edecekler” dedi.

Deştistan Milletvekili Musevinejad ayrıca “Bu arada Dışişleri Bakanlığımızın, batılıların içişlerimize yönelik müdahaleci tavırlarına karşı pasif davranması üzerine, Dışişleri Bakanı da uyarılacak” diye ilave etti.

Başa dön tuşu
Bugün 06 Ekim 2026 (63) içerik yüklenmiştir.