İşgal altındaki Filistin topraklarında ABD’nin 6 gizli askeri üssü bulunuyor

Siyonist rejim gazetelerinden Ma’ariv, işgal altındaki Filistin topraklarında ABD’nin 6 gizli askeri üssünün bulunduğunu yazdı.
Ma’ariv gazetesi, işgal edilen Filistin topraklarında ABD’nin 6 gizli askeri üssü bulunduğunu belirterek, bu üslerde, çok güçlü mühimmat, bombalar ve güdümlü füzelerin bulunduğunu yazdı. Gazete ayrıca, ABD gizli üslerinden birinde, 500 yataklı bir askeri hastanenin de bulunduğunu belirterek, bu üsler, işgal edilen toprakların muhtelif bölgelerinde olduğunu kaydetmekte.
Öte yandan, ırkçı rejim İsrail hava kuvvetleri eski komutanı ve ABD’deki Siyonist rejim eski büyükelçisi Davud Gaafri de, ABD üslerinde bulunan mühimmat, teçhizat ve silahların çok değerli olduğunu ve bunların parasal değerinin de 1 milyar dolardan fazla olduğunu söyledi. Davud Gaafri açıklamasında, Hartizlya’nın batısında Ben Gurion hava alanı ve Avfoda ve Nefatim hava üslerinin Amerika’nın gizli üslerinin bulunduğu yerler arasında olduğunu dile getirdi. Ma’ariv gazetesi bir üssün de, Ürdün nehrinin batı yakasında, yakın Alman şirketlerinin desteğinde yapıldığını yazdı.
