FilistinHaberlerOrtadoğu

İşgal güçleri el-Halil’de askeri barikat kurdu ve baskınlar düzenledi

Siyonist işgal güçleri bugün (23 Eylül Pazar), el-Halil’in güneyindeki Dura kasabasında bulunan Karsa köyü civarında askeri barikat kurarak, köyü çevreleyen bölgelerde baskınlar düzenledi.

Görgü tanıkları yaptıkları açıklamada, işgal güçlerinin Güney Dura’da bulunan Karsa köyü ve Mecnune bölgesi arasında askeri barikat kurarak, gelip geçenlerin kimliklerini kontrol etmeye başladığını ve işgal güçlerine bağlı devriyelerin de Sacine Vadisi, Hirbe Selame bölgesi ve al-Tabaka köyü girişinde baskınlar yaparak tutuklamalar yaptıklarını söyledi.

İşgal güçleri, Yahudi bayramlarını kutlayan Siyonist gaspçıların Hz. İbrahim Camii’ne gitmeleri esnasında koruma altına alınmalarını bahane ederek Fevvar kampı karşısında olan Güney el-Halil girişi civarındaki kontrollerini sıklaştırdı.

Başa dön tuşu
Bugün 29 Eylül 2026 (51) içerik yüklenmiştir.