FilistinHaberlerOrtadoğu

İşgal Ordusu Topçusu ve Savaş Uçakları Gazze Şeridi’ni Bombaladı

İşgal ordusuna ait savaş uçakları bu sabah (27 Haziran Salı) Gazze Şeridi’ne hava saldırıları düzenlerken sınır bölgesindeki işgal ordusu topçusu da direnişe ait alanlara ateş açtı.

Filistin tv Merkezi Gazze muhabiri, işgal ordusuna ait savaş uçaklarından Gazze kentinin batısındaki İzzeddin El-Kassam Tugaylarına ait Bedir alanına en az bir füze atıldığını bildirdi.

Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı fakat alanda maddi hasar meydana geldiği, çevresindeki evlerin de saldırıda zarar gördüğü ifade edildi.

Gazze kentinin güneyindeki Haceru’d-Diyk bölgesinde ise işgal topçusu bir tarım arazisini hedef aldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

Rafah vilayetinde de işgal ordusuna ait savaş uçaklarının İzzeddin El-Kassam Tugaylarına ait Şehit Muhammed Ebu Harb alanına iki roket attığı kaydedildi.

İşgal ordusu dün gece Gazze Şeridi’nden Sha’ar HaNegev Yahudi Yerleşkesine doğru füze atıldığını öne sürdü.

Başa dön tuşu
Bugün 29 Haziran 2026 (40) içerik yüklenmiştir.