HaberlerOrtadoğuSuriye

IŞİD, Halep’teki Hz.Davud(as) makamını ve türbesini yıktı

Terör çetesi IŞİD, Halep’te bir Türkmen köyünde ne zaman ve kim tarafından yaptırıldığı bilinmeyen Hz. Davut -s- türbesini yıktı

Önemli mezarlıklarla türbe ve camileri yıkarak açıkça Müslümanların yüzüne tokat atan IŞİD terör örgütü yıkıp harabeye çevirdiği onlarca cami ve türbeye bir yenisini daha ekledi ve bir peygamber türbesini daha yıktı.

Terör çetesi IŞİD, Halep’ in kuzey kırsalında yer alan ve 14 Temmuz’da ele geçirdiği Türkmen köyü Toybuk’taki Hazreti Davud Türbesi’ni dozerlerle yıktı. Bu Terör çetesine halâ terörist demeyenler kendilerini Müslüman (!) olarak tanımlamaya devam ederken IŞİD terör örgütü İslamın bütün değerlerini ayaklar altına almaya, cami ve türbeleri yıkmaya devam ediyor, bu Terör çetesi ne abd ne de Siyonist İsrail’in bina ya da unsurlarına saldırmıyor.

Siyonist İsrail istihbaratı MOSSAD tarafından eğitilip yönlendirilen ve ABD tarafından da desteklenip Türkiye’den de yardımlar gören IŞİD mensupları türbe çevresinde bulunan ve ziyaretçilerin namaz kıldıkları mescitle birlikte kalan son kalıntıları da dinamitle patlatarak yok etti.

Hazreti Davud adına makam olarak inşa edilmiş olan türbenin yapım tarihi bilinmiyor.

Başa dön tuşu
Bugün 29 Eylül 2026 (50) içerik yüklenmiştir.