
Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nahale, bugün Filistin İslami direnişinin gücü ve kabiliyetinin her zamankinden daha fazla olduğunu belirtti.
Bugün Hazreti İmam Seyyid Ali Hamanei ile görüşen Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nahale, Filistin İslami direnişinin Siyonist rejim karşısında son sıralardaki zaferi ve bu rejimin 48 saatin ardından ateşkes çağrısında bulunmasına işaretle, bir savaş çıkması halinde Tel-Aviv dahil Siyonist rejimin tüm kent ve kasabalarının direnişin binlerce füzesinin menziline gireceğini kaydetti.
Nahale görüşmede işgal altındaki Filistin’in son gelişmeleri ve direniş gruplarının hazırlık ve kabiliyetleri hakkında bir rapor sunarken yaptığı açıklamada,Gazze halkının tüm baskılara rağmen Siyonist rejim ve “Yüzyılın Anlaşması” denilen proje karşısında durduğunu, bunun bariz örneğinin her hafta cuma günü düzenlenen “dönüş yürüyüşü” olduğunu ifade etti./
