FilistinHaberlerİranOrtadoğu

İsrail, Gazze’de ağır bir yenilgi alacaktır

İran İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Burucerdi, siyonist rejimin Lübnan’da 33 günlük savaşta aldığı yenilgiyi telafi etmeye çalıştığını, ancak Hamas ile savaşta da kesin yenilgiye uğrayacağını vurguladı.

Pazar günü İslami Şura Meclisindeki Ensar-i Hizbullah fraksiyonu ile düzenlediği haftalık toplantısında konuşan Burucerdi, siyonist rejimin 60 yılı aşkın bir süreden beri işgal ettiği topraklarda cinayet işlediğini, Arapların İsrail ile savaşta yenik düşmesinin sebebinin ilahi düşünceden yoksun olmaları ve bu yüzden bu sahte rejimle uzlaşmaları olduğunu kaydetti.

Burucerdi, katil ve terörist rejimin Gazze şeridine saldırmakla gerçekte Lübnan’da 33 günlük savaş sırasında Hizbullah hareketinden aldığı yenilgiyi telafi etmeye çalıştığını, ancak Hamas hareketi ile savaşta da kesinlikle hezimete uğrayacağını vurguladı.

Başa dön tuşu
Bugün 20 Eylül 2026 (84) içerik yüklenmiştir.