FilistinHaberlerOrtadoğu

Korsan İsrail, 17 Haziran 2013 günü Nablus’ta birçok bölgeye baskın düzenledi

İşgal güçleri bu sabah (17 Haziran Pazartesi) erken saatlerde Nablus kentinde çeşitli bölgelere baskınlar düzenledi. Baskın düzenlenen yerler arasında Nablus’un güneyindeki Balata Mülteci Kampı ile Rifidya, Hletu’l-Amud ve benzeri mahallelerin olduğu, baskınlar sırasında birçok kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

İşgal güçleri günün ilk saatleriyle birlikte Balata Mülteci Kampı’na girdi. El-Cemasin ve El-Haşşaşin mahalleleri ile Es-Sug Caddesi ve kamp merkezine baskın düzenleyen işgal güçlerinin kamp sakinlerinden dört genci gözaltına aldığı ifade edildi.

İşgal güçlerinin Balata Mülteci Kampı’nda gözaltına aldığı Filistinli gençlerin Mücahid Ebu Zur, Muhammed Ebu Zur, Enes Ebu Hammade ve Hasan Mahmud Haşşaş olduğu, gençlerin işgal güçlerince bilinmeyen bir yere götürüldüğü kaydedildi.

Başa dön tuşu
Bugün 29 Eylül 2023 (34) içerik yüklenmiştir.