HaberlerİranOrtadoğu

Korsan İsrail ve Müstekbir hamileri cinayetlerden sorumludur

Nizamın Maslahatını Belirleme Kurumu Sekreteri Muhsin Rızai, geçen gün Tahran’da suikasta uğrayan iki bilim adamının Mossad tarafından izlendiğini belirtti.

Dr. Macit Şehriyari’nin şehadeti ile sonuçlanan suikast olayını değerlendiren Rızai, korsan İsrail ve mustekbir hamileri bu cinayetten sorumlu olduğunu belirtti.

Konu ile ilgili bir bildiri yayınlayan Rızai, bu cinayetin korsan İsrail ve hamilerini bir kez daha rezil rüsva ettiğini kaydetti.

Rızai, bu olayın Mossad tarafından İranlı bilim adamlarını takibe alması ile gerçekleştiğini, bu durumun İran İslam Cumhuriyeti’nin uzay haklarının açık ihlali sayıldığını vurguladı.

Rızai, olayın güvenlik birimleri ve dış politika yetkilileri tarafından uluslararası kurumlarda takibe alınması ve düşmanın yeni taktiği deşifre edilerek etkisiz hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Başa dön tuşu
Bugün 04 Haziran 2026 (1) içerik yüklenmiştir.