
İslami Şura Meclis Başkanı Ali Laricani, Parlamentolar arası istişarelerin İslam Dünyasının kalıcı güvenlik, sebat ve refahına yönelik barışçıl stratejisinin oluşmasında önemli adım olduğunu söyledi.
Ramazan ayı dolayısıyla İslam ülkeleri Meclis Başkanlarına tebrik mesajı gönderen Laricani, Ramazan ayının ilahi feyzlerden yararlanmak ve İslam ümmeti arasında birliktelik ve kardeşliğin pekişmesi için eşsiz fırsat olduğunu söyledi.
Laricani, ‘’Radikalizm ve terörizmin her gün artmasından kaynaklanan İslam dünyasının zor ve esef verici şartlarını atlatmak İslam ülkeleri arasında koordineli tutumla mümkün olur ve bu yolda Parlamentolar arası istişarelerin İslam Dünyasının kalıcı güvenlik, sebat ve refahına yönelik barışçıl stratejisinin oluşmasında önemli adım olacaktır ve bu doğrultuda İslami Şura Meclisi tüm yapıcı diyalog ve işbirliğine destek vermektedir’’dedi.
