AfrikaHaberler

Libya’da çatışmalar şiddetleniyor, zafer yaklaşıyor

Az önce Kaddafi çeteleri Ras Lanuf’taki yerleşim bölgesi ve petrol rafinerisini bombaladı. Petrol rafinerisinin isabet aldığı ve yerleşim birimininde vurulması sonucu 15 kişinin şehid olduğu veya yaralandığı bildirildi.
Ayrıca Zaviye bölgesinin iç kesimlerine doğru olan yerlerin devrimcilerin elinde bulunduğu, Kaddafi çetelerinin çok sayıda kayıp vererek dış bölgelere çekilmek zorunda kaldıkları bildirildi.
Bugün Al Alam TV’ye açıklama yapan bir direnişci, Kaddafi çetelerinin denizden Bin Cevad bölgesini bombaladıklarını ancak devrimcilerin saldırı yüzünden geri çekildikleri haberlerini yalanladı. Direnişciler taktik gereği bazı planlar hazırladıklarını bildirdiler.Saat.13:20 Sularında Ras Lanus Bölgesinde Bulunan Hastane Yakınına 2 Adet Füze Düştü. Haber Kaynakları Ölü Ve Yaralının Bulunmadığı Ancak Hastanedeki Yaralıları Güvenli Bir Alana Götürdüklerini Açıkladılar.

Başa dön tuşu
Bugün 21 Ağustos 2026 (8) içerik yüklenmiştir.