HaberlerİranOrtadoğu

Mehr Konut Projesi tüm hızıyla devam etmektedir

İran Konut ve Kentleşme Bakanı Ali Nikzad, hali hazırda Türkiye, Çin ve İspanya’dan bazı girişimcilerin, Mehr Konut Projesi’nde yatırım yapmak istediklerini bildirdiklerini kaydetti.

Doğu Azerbaycan Valiliği’nde düzenlenen bir oturumda konuşan Bakan Nikzad, Mehr Konut Projesinin start aldığını ve artık hiç kimsenin bu projeyi durduramayacağını belirtti.

Nikzad, hali hazırda Türkiye, Çin ve İspanya’dan bazı girişimcilerin, Mehr Konut Projesi’nde yatırım yapmak istediklerini açıkladığını ve yakında bu projeye yatırımcı olarak katılacaklarını kaydetti.

Nikzad ayrıca şimdiye kadar bu projenin çerçevesinde bir yılda 600 bin konut inşa edildiğini, bunun da İran tarihinde eşsiz bir örnek olduğunu vurguladı.

Başa dön tuşu
Bugün 25 Haziran 2026 (34) içerik yüklenmiştir.