AfrikaHaberler

Mısır’da polislerin özel araçları ateşe verildi

Mısır’ın farklı şehirlerinde eylemler düzenlendi. Özelliklede başkent Kahire’nin farklı şehirlerinde yapılan eylemlerde birisi canlı yayın aracı olmak üzere 10 aracın ateşe verildiği belirtildi.

Araçlardan 7’sinin polis şeflerine ait olduğu belirtildi. Söz konusu araçlardan 5’in Medinet Nasr ve Abbasiye bölgesinde meydana geldiği belirtildi.

İskenderiye’de ise bir polis aracı ateşe verildi. Bu esnadan araç şöförünün yaralandığı belirtildi. Beni Suveyf şehrinde ise bir polis şefinin aracının ateşe verilmesinn polis tarafından engellendiği duyuruldu.

Son haftalarda Mısır’da polislerin özel araçlarına karşı ciddi bir saldırı başlatıldığı gözleniyor. Bugün Kahire ve diğer şehirlerde yaşanan eylemlerde göstericiler ile güvenlik güçleri karşı karşıya geldi ancak her hangi bir can kaybı olmadı.

Başa dön tuşu
Bugün 05 Haziran 2026 (8) içerik yüklenmiştir.