AfrikaHaberler

MOSSAD’ın Sina yarımadasında casusluk faaliyetleri içinde olduğu açıklandı

Mısır şura Meclisi üyelerinden biri, siyonist İsrail rejimi casusluk teşkilatı MOSSAD’ın sina yarımadasında aktif bir şekilde faaliyette bulunduğunu bildirdi.

El- Mısr el-Yevm internet sitesinin bugün verdiği bir habere göre söz konusu milletvekili, MOSSAD’ın Sina da varlığını halen koruduğunu ve casusluk faaliyetlerini sürdürmekte olduğunu bildirdi.

Mısır Şura Meclisi, Mısır temsilciler meclisi kuruluncaya kadar yasama sorumluluğunu üstlenmiş bulunmaktadır.

Mısır güvenlik ve istihbarat kurumlarının çok pasif hareket ettiklerini de hatırlatan söz konusu temsilci, güvenlik ve istihbarat birimlerinin Sina’nın belirli bölgelerinde bulunduklarını ve MOSSAD’ın ise bu böşluktan suistifade ettiklerini söyledi.

Başa dön tuşu
Bugün 29 Eylül 2026 (50) içerik yüklenmiştir.