Müşriklerden Beraat merasimine yüzbinlerce müslüman katıldı

Hacı adaylarının Müşriklerden Beraat merasiminde attığı “Amerika’ya Ölüm”, “İsrail’e Ölüm” sloganları,Mekke semalarını çınlattı.
İranlı Hacı adaylarının önder olduğu her yıl olduğu gibi bu yıl da, Arafat çölünde Müşriklerden Beraat merasimi düzenleyerek Haccın en önemli şartlarından birini yerine getirdiler.
Merasime katılan Hacı adayları sıkılan yumruklarını havaya kaldırarak “Amerika’ya Ölüm, İsrail’e Ölüm, Allah-u Ekber, Lailahaillallah” haykırışlarının yanı sıra müslümanları vahdet ve birliğe çağıran sloganlar atarak Amerika ve korsan İsrail’e tepkilerini haykırdı.
Başta ABD kıtasıyla Türkiye, Lübnan ve Filistin Müslümanları gelmek üzere dünyanın dört bir yanından gelip Arafat’ta diğer hacılar da İranlılara katılarak çağın Firavunlarını lanetlediler.
Yüz binlerin katıldığı merasimde ayrıca Dünya Müslümanlarının ve Mustazaflarının Rehberi Seyyid İmam Ali Hamaney’in Hacc mesajı okundu.
