HaberlerİranOrtadoğu

Orgeneral Safevi: Düşmanların İran’a karşı komploları boşa çıkmıştır

İran İslam Cumhuriyeti Başkumandanı Başdanışmanı “Orgeneral Yahya Rahim Safevi”, düşmanların İran halkına karşı komplolarının akamete uğradığını bildirdi.

Tahran Cuma Namazı hutbeleri öncesinde konuşan İran İslam Cumhuriyeti Başkumandanı Başdanışmanı “Orgeneral Yahya Rahim Safevi”, düşmanların İran halkına karşı komplolarına işaretle, ABD’liler, Siyonistler ve bölgesel müttefiklerinin geçen 37 senede İslam İnkılabı’na karşı her türlü komplo, doğrudan veya vakaleten savaş yürütmelerine rağmen yenilgiye uğradıklarını belirtti.

Orgeneral Rahim Safevi, ABD’liler ve müttefiklerinin İslam İnkılabı Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni’nin siyasi düşüncesinin sızma ve yayılma gücünün önüne geçemediklerini ve İran halkının direnişçi modeli karşısında duramayacaklarını kaydetti.

İslam İnkılabı Rehberi Başdanışmanı, İran’da direniş ekonomisinin milli irade, halkın hükümete desteği ve hükümetin halka desteğine bağlı olduğunu vurguladı.

Başa dön tuşu
Bugün 08 Temmuz 2026 (1) içerik yüklenmiştir.