
Benyamin Netanyahu başkanlığındaki Siyonist Hükümet’in bugün (16 Mayıs Pazar) Netanyahu’nun ofisi ve Göç Alma Bakanlığı tarafından hazırlanan ve son yıllarda Siyonist işgal devletini terk ederek başka bir ülkeye yerleşen Siyonistlere verilecek teşvikleri içeren planı ele alması bekleniyor.
Siyonist işgal devletinde yayınlanan Yediot Aharonot gazetesi bugünkü (16 Mayıs Pazar) sayısında, planın Siyonist işgal devletinden kaçan 75 bin Siyonisti geri getirmeyi ve tersine göçe karşı koymayı hedeflediğini yazdı.
Plana göre yeniden Siyonist işgal devletinde yaşamaya karar veren ve geri dönen her Siyoniste “yeni göçmen” ayrıcalığı tanınacağını belirten gazete, geri dönenlerin gelir vergilerinden bir buçuk yıl ve gümrük vergilerinden on yıl boyunca muaf tutulacağını ve kendilerine meslek edinme eğitimi ile kredi imkanı sağlanacağını bildirdi.
Gazete, planın hayata geçirilmesi halinde bütün bu ayrıcalıklardan Siyonist işgal devleti dışında en az altı yıl geçiren ve işgal devletine dönmeye karar veren gaspçıların yararlanabileceğini kaydetti.
Siyonist işgal devletine geri dönmeye karar veren gaspçılara ayrıca geniş mali imkanların sunulmasının planlandığını yazan Yediot Aharonot, çalışma hayatında tutunabilmeleri için de çeşitli kurslar düzenleneceğini bildirdi.
Gazete ayrıca, Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’nun, geri dönenlerin Siyonist işgal devletinin ekonomisine güç katacağını söylediğini yazdı.
