FilistinHaberlerOrtadoğu

Siyonist işgal devleti yeni bir skandalla sarsılıyor

Siyonist Genelkurmay Başkanlığı koltuğu için yaşanan “Galant” skandalının fırtınası dinmeden Siyonist işgal devletinde üst düzey makamlar için verilen savaş yeni bir skandalı daha gündeme getirdi.

İşgal devletinde yayınlanan gazetelerden Yediot Aharonot, yeni skandalın kahramanının işgal devleti polisi genel müdürlüğüne atanan Tümgeneral Uri Bar-Lev olduğunu yazdı.

Haberde, Siyonist işgal hükümeti hukuk müsteşarının gayrıahlaki davranışlarda bulunmakla suçlanan Bar-Lev’in atanma işlemlerinin durdurulmasını emrettiği bildirildi.

Yediot Aharonot gazetesine göre, İç Güvenlik Bakanlığı’na bağlı polisleri soruşturma bölümünde çalışan 50 yaşlarında üst düzey bir kadın yetkili, Bar-Lev’i kendisine cinsel saldırıda bulunmakla suçladı.

Gazete, taciz olayının iki yıl önce Eilat Yahudi Yerleşkesi’nde düzenlenen ve Siyonist polis teşkilatının üst düzey yetkililerinin katıldığı bir konferans sırasında yaşandığını, kadın yetkilinin söylediğine göre Bar-Lev’in bir gece onunla zorla birlikte olmaya çalıştığını yazdı.

Başa dön tuşu
Bugün 27 Temmuz 2026 (22) içerik yüklenmiştir.