FilistinHaberlerOrtadoğu

Siyonist işgal güçleri Gazze içlerine girip sınırdaki çiftçileri tarlalarından kovdu

Siyonist işgal güçlerinin bugün sabah erken saatlerde Gazze’nin orta kesimine yoğun ateş altında girip çiftçileri tarlalarından zorla çıkardığı belirtildi.

Görgü şahitleri, işgal güçlerinin Gazze’nin orta bölgesinde bulunan Cuhr’ud-Dik bölgesine yoğun ateş altında girip, buradaki çiftçilerden bölgeyi terketmelerini istediğini söyledi.

Görgü şahitleri, işgal güçlerinin silah zoruyla çiftçileri bölgeden çıkarırken bir yandan da çevredeki evlere otomatik silahlarla ateş açtıklarını kaydetti.

Bölgeye gelen işgal askerleri bazı arazileri tahrif ederken, Cuhr’ud-Dik bölgesinde terör estirdikleri belirtildi.

Siyonist işgal ordusu Gazzeli vatandaşlardan sınıra 300 metre kadar yaklaşmamalarını istiyor. Tarım arazileri sınır bölgesine yakın olan çiftçiler sürekli işgal askerlerinin hedefinde. Tarlasına gidip saldırıya uğrayan, yaralanan ve dönemeyen birçok çiftçi var.

Başa dön tuşu
Bugün 07 Ekim 2026 (27) içerik yüklenmiştir.