FilistinHaberlerOrtadoğu

Siyonist işgal güçleri şafak vakti 10 Filistinliyi tutukladı

Siyonist işgal güçleri dün (15 Temmuz Pazar) şafak vakti Batı Yaka’nın farklı kesimlerinde yaptıkları baskınlar sonrası on Filistinli sivili tutukladı.

Siyonist medya kaynaklarından alınan bilgiye göre işgal ordusu Batı Yaka’nın Cenin bölgesinde dört Filistinliyi tutukladı.

İşgal askerleri ayrıca Beytlahim’de üç kişiyi güvenlik servislerince arandıkları iddiasıyla tutukladı ve sorgulanmaları için güvenlik güçlerine teslim etti.

Bunun yanı sıra işgal güçleri güney Cenin’in Kubatiye ilçesinde, Luay Kasım Zekarine (22 yaşında) ve Muhammed Velid Zekarine (21yaşında) isimli iki genci tutukladı.

Görgü tanıkları işgal güçlerinin beklenmedik bir şekilde evlerine baskın yaparak, eğitimli köpeklerle arama yaptıklarını ve Zekarine ailesinin üyelerini sorgulayıp iki genci gözaltına aldıklarını belirtti,

Başa dön tuşu
Bugün 29 Eylül 2026 (50) içerik yüklenmiştir.