FilistinHaberlerOrtadoğu

Siyonist işgalci göstericileri dağıtmak için yeni çareler arıyor

Siyonist medya kaynakları, Batı Yaka’da başlayacak muhtemel gösterileri bastırmak için işgal ordusunun kokusu son derece kötü kimyasal bir sıvı kullanacağını belirtti.

Siyonist gazetelerden Yediot Aharanot, işgal ordusunun göstericilere karşı kullanılacak malzemeler için 22 milyon dolar bütçe ayırdığını belirterek, Batı Yaka ve 1948 yılında işgal edilmiş Filistin toprakları sınırlarında meydana gelebicek muhtemel olaylara karşı şimdiden hazırlık yapıldığını ifade etti.

Gazete devamla, kokarca ismi verilen kimyasal bir sıvının olası gösterilerde kullanılmasının gündemde olduğunu belirterek, sıvıyı oluşturan maddelerin henüz bilinmediğini fakat isabet ettiği kişilerde mide bulantısı ve baş dönmesi etkisi yaptığını, sıvının değdiği kişinin kötü kokan bu ilaç nedeniyle kısa zamanda yıkanmak zorunda kalacağını ifade etti.

Siyonist işgal ordusu daha önce de göstericilere karşı kötü kokulu sıvılarla atık suyu kullanmış ve gelen tepkiler üzerine bunları kullanmaktan vazgeçmişti.

Başa dön tuşu
Bugün 07 Ekim 2026 (27) içerik yüklenmiştir.