Dünya Kudüs GünüHaberlerİranOrtadoğu

Siyonist israil artık ölmüştür

İran cumhurbaşkanlığı genç danışmanlar grubu bir bildiri yayınlayarak, dünya müslümanlarının “Dünya Kudüs Günü”nde İsrail’in ölümünü Siyonistlerin kulağına haykırdıklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı Genç Danışmanlar Grubu Bildirisi

Müslümanlar “Dünya Kudüs Günün’de” İsrail’in Ölümünü Siyonistlere Haykırıyorlar

Cumhurbaşkanlığı genç danışmanlar grubu söz konusu bildiride ayrıca şu görüşlere yer vermişlerdir: “Bir ay boyunca Allah Taala’nın emri üzerine kendi azgın nefisleri ve hevaları ile mücadele eden oruçlu müslümanlar Allah’ın ziyafet ayı Ramazan’ın son Cuma’sını İmam Humeyni (ra.)in tarihi çağrısına lebbeyk diyerek Siyonist İsrail rejimine karşı olan nefretlerini dile getirmekte ve aziz Kudüs’ün mazlumiyetini haykırmaktalar. Müslümanların bu anti Siyonist feryatları adi zalimlerin uykusunu kaçırmıştır.”
“Siyonist İsrail rejiminin 33. Günlük Lübnan savaşında almış olduğu ağır yenilgi sonucu çok büyük bir siyasi kriz içinde bulunduğu ve Hizbullah yiğitlerinin siyonizmin sahte heybetini tüm dünyada yok ettiği bir dönemde, İslam ümmetinin Dünya Kudüs gününde sahnede boy göstermesi siyonizmin bu çöküş sürecini daha da hızlandırabilir” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanlığı genç danışmanlar grubu bildirisinde ayrıca şu ifadeler dikkati çekiyor: “İslami İran Cumhurbaşkanlığı genç danışmanlar grubu olarak bizler tüm dünya müslümanlarını özellikle şuurlu gençleri Dünya Kudüs Günü gösterilerinde İran halkı ile birlikte aziz Filistin’in ülküsünü canlı tutmaya davet ediyoruz. İsrail artık ölmüştür ve İslam ümmetinin ve Humeyni gençlerinin himmeti ile umut edilir ki yakın gelecekte Dünya Kudüs Günü aziz Kudüs’ün kurtarılışı yıl dönümü törenlerine dönüşür.”

Başa dön tuşu
Bugün 01 Ekim 2023 (29) içerik yüklenmiştir.