HaberlerDünyaFilistinİşgalci İsrail RejimiOrtadoğu

Siyonist rejimin Gazze’ye ağır saldırıları devam ediyor

Pazartesi sabahı haber kaynakları, Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik ağır saldırılarının en az 25 Filistinlinin şehit olmasıyla sonuçlandığını bildirdi.

İRNA’nın haberine göre  İsrail savaş uçakları Gazze şehrini bir saatten kısa sürede 100 kez bombaladı.

Filistin basınında çıkan haberlere göre, İsrail’in Gazze’nin merkezindeki El Zevaid bölgesine düzenlediği hava saldırısında 10 kişi hayatını kaybetti.

Ayrıca Gazze’nin güneyindeki Refah şehrinin batısında bulunan Tel El Sultan mahallesine düzenlenen bombalı saldırıda 15 Filistinli şehit oldu.

Ayrıca Gazze’nin kuzeybatısı ve kıyı şeridinde İsrail ordusu ile Filistin direniş güçleri arasında yoğun çatışmaların olduğu bildirildi.

Siyonistlerin vahşi hava saldırılarının devamında Siyonist savaş uçakları, Gazze’deki Rantisi Çocuk Hastanesi’nin üçüncü katını da hedef alarak, Gazze Şeridi’nin kuzeyinde Cebeliye’nin merkezinde bir evi bombaladı.

Başa dön tuşu
Bugün 21 Haziran 2026 (28) içerik yüklenmiştir.