FilistinHaberlerOrtadoğu

Siyonistlerin bıçakladığı Filistinli genç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Siyonist gaspçıların bu sabah (21 Haziran Perşembe) 1948’de işgal edilen topraklarda yaşayan Filistinlilerden bir genci bıçakladığı ve Filistinli gencin saldırıda ağır yaralandığı bildirildi.

Filistinli kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 1948’de işgal edilen Filistin topraklarının orta kesiminde yer alan Yafa kenti sakinlerinden 22 yaşındaki Filistinli genç bu sabah Rishon LeZion kentinde bir dükkânda çalışırken üç fanatik Yahudinin bıçaklı saldırısına uğrayarak ağır yaralandı.

Filistinli gencin vücudunun üst kısmına aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandığını bildiren kaynaklar gencin hastaneye kaldırıldığını ve hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

Bu arada Siyonist işgal polisi basına dağıttığı bildiride, Yahudi gençlerin dükkân sahibiyle tartıştığını ve Filistinli gencin vücudunun üst bölgesine birkaç bıçak darbesi vurarak kaçtıklarını ifade ederek, Filistinli gencin ve saldırganların kimlikleri hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

1948’de işgal edilen Filistin topraklarında yaşayan Filistinliler sık sık fanatik Yahudilerin ırkçı saldırılarına maruz kalıyor. Siyonist işgal güçleri ise bu tür saldırılara seyirci kalmanın ötesinde Filistinliler ile Siyonist gaspçılar arasında çıkan çatışmalarda Siyonist gaspçıları himaye ediyor.

Başa dön tuşu
Bugün 15 Ekim 2026 (13) içerik yüklenmiştir.