
Ulaşan son haberlere göre İran nükleer tesislerine siber saldırı daha önce düşünülenden iki yıl önce başladı.
PresS TV’nin haberine göre Symantec şirketinin dünkü raporuna göre bu şirket araştırmacıları 2007 yılına ait Stuxnet virüsü buldular.
Bu mesele Amerika ile Siyonist rejimin 2012 yılında İran nükleer tesislerine siber saldırıların ortaya çıkmasından çok daha önce sanal savaş başlattıkları anlamına gelmekte.
Bu buluşlar Stuxnet ile bu tür diğer virüslerin Amerika eski başkanı George Bush döneminde İran aleyhine kullanılmaya başladığını gösteriyor.
Bilindiği üzere İran son yıllarda siber saldırılara hedef olmuş ancak Tahran bu tür saldırılara karşı uluslar arası yasal girişimlerde bulunulmasını istemiştir.
