
Suriye Siber Ordusu kendi Twitter sayfasında CNN televizyonu, Time dergisi ve Washington Post gazetesinin internet sitelerini hacklediğini bildirdi.
Washington post gazetesi yayın işler müdürü Emilio Garsia dün konuyla ilgili yaptığı yazılı bir açıklamada geçtiğimiz Perşembe günü gazetenin internet sayfası okurlarının 30 dakika süreyle Suriye siber ordusu sayfasına yönlendirildiğini bildirdi.
Washington post gazetesi yayın işler müdürü, Suriye cumhurbaşkanı Beşar Esad yanlısı bir grubun bu siber saldırının sorumluluğunu üstlendiğini açıkladı.
Suriye Siber Ordusu, Suriye krizinin başladığı 2011 yılında kendi çalışmasına başlamıştır.
Suriye Siber Ordusu üyeleri kendilerinin Suriye hükümetine bağlı olmadığını ve bağımsız faaliyet gösterdiklerini, amaçlarının ise batı medyası tarafından sürdürülen haber kirliliğinin önünü almak olduğunu bildirdi.
