HaberlerOrtadoğuSuriye

Suriye vatandaşları başkent Şam’da yönetime destek gösterisi düzenledi

Suriye vatandaşları Başkent Şam’da, ABD’nin saldırı tehditlerine karşı yönetime destek gösterisi düzenledi.

El-Menar TV kanalının verdiği haberde, Şam sakinlerinin Perşemba akşamı, şehrin caddelerine inerek, Devlet Başkanı Beşşar Esad’a destek verip, ABD başta olmak üzere Batı’nın Suriye’ye saldırı tehdidine karşı çıktı.

Suriye bayrağı ve Esad’ın posterini taşıyan göstericiler, terörizmle mücadele eden Suriye yönetimine destek sloganları attı.

ABD ve Türkiye ile bazı müttefik Arap ülkelerinin Suriye’ye yönelik artan saldırı tehditleri sonrasında, Suriye silahlı kuvvetleri komutanları, her türlü olası saldırılara karşı hazır olduklarına vurgu yaptı.

Suriye ordu birlikleri dün Şam’da konuşlanarak, şehrin ana girişlerini kapatırken, Suriye krizinde kullanılmayan bataryaları da değişik bölgelere yerleştirdi.

Başa dön tuşu
Bugün 16 Ağustos 2026 (35) içerik yüklenmiştir.