HaberlerİranOrtadoğuSuriye

Suriye’nin çökmesi direnişin büyük bir darbe alması demektir

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ramin Mihmanperest; bütün bölge devletlerinin Suriye’de krizin çözümü için en uygun ortamın oluşturulmasını istemesi gerektiğini çünkü Suriye’de güvenlik ve istikrarın bulunmamasının bütün bölgeyi etkileyeceğini ifade etti.

Bugün Rusya Televizyonunun elektronik sitesinde yayınlanan röportajında, Suriye’nin bölgede stratejik bir konuma sahip olduğunu belirten Ramin Mihmanperest; İran’ın kimi devletlerin Suriye’de güvenlik ve istikrarın bulunmamasından çıkar sağlamalarını üzüntüyle karşıladığını belirtti.

Suriye’nin Tahran için direniş cephesinde merkezi bir misyona sahip olduğuna işaret eden Ramin Mihmanperest; Siyonist oluşumun Suriye’yi bu misyonundan dolayı zayıflatmaya çalıştığını dile getirerek Suriye düzeninin çökmesinin, İsrail’e karşı direnişin büyük bir darbe alması anlamına geldiğini kaydetti.

Başa dön tuşu
Bugün 29 Eylül 2026 (50) içerik yüklenmiştir.