HaberlerİranOrtadoğu

Tümgeneral Bakiri: İran, yabancı desteği almadan caydırıcılığını gerçekleştirdi

İran Silahlı Kuvvetler Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakiri, İran’ın dışarıya bağımlı olmadan devrimci gençlerinin fikri ve Başkumandan’ın liderliğiyle caydırıcı gücünü iyi şekilde yakalayabildiğini belirtti.

İran Genelkurmay Başkanı Bakiri bugün Tahran’da katıldığı silahlı kuvvetler komutanları konferansında yaptığı açıklamada, kutsal savunma döneminin ardından İran’ın tehditler ve saldırılara karşı yabancılara bağımlı olmadan gençleri ve silahlı kuvvetlerin çalışanlarının devrimci düşünceleriyle Başkumandan’ın liderliği altında caydırıcı stratejisini hazırlayıp, paratik çözümlerini takip ettiğini ve en iyi şekilde caydırıcı gücünü sağladığını vurguladı.

Tümgeneral Bakiri, defalarca düşmanın İran’a saldırı iradesinin harcamalar ve getirilerinin hesaplanmasının ardından sonuçsuz kaldığını sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu
Bugün 04 Temmuz 2026 (35) içerik yüklenmiştir.