
Türkiye’de Siyonistlerin denetiminde Irak oturumu düzenleniyor.
Irak koalisyon hükümetinin bir üyesi, İstanbul’da Siyonistlerin katkı ve denetimiyle Irak karşıtı bir oturumun düzenlenmesinin planlandığını bildirdi.
Irak milletvekili ve Kanun hükümeti üyesi Adnan Sıraç dün el-Alem televizyonuna yaptığı açıklamada Irak’ın son olaylarında Türkiye’nin rolünü açıklayarak, Türkiye, Katar ve Arabistan temsilcilerinin Siyonistlerin denetimi altında İstanbul’da Irak karşıtı üçlü bir oturum düzenleyeceklerini bildirdi.
Siyonist İsrail rejiminin Türkiye’deki elçisinin, Türk makamlarından Irak’ın muhtelif şehirlerinde Maliki karşıtı gösterilerin devam etmesi için çaba harcamalarını istediğini bildiren Adnan Sıraç, “Siyonist İsrail rejimi, Irak’ta hükümet karşıtı gösterilerden Maliki hükümetine karşı bir koz olarak yararlanmak istemekte, ülke sorunlarının barışçıl yollarla çözümlenmesine engel olmaya çalışmakatdır” dedi.
Sıraç, Irak’ın halı hazırda kritik bir aşamadan geçtiğini, bazı kasıtlı kişilerin ülkeyi gösterilerle germeye çalıştığını ve terör saldırılarına destek verdiklerini belirtti.
